Konačni rezultati upisa za NOVE korisnike, za pedagošku godinu 2023./2024.

Poštovani roditelji,

 

donosimo Konačne rezultate upisa za novoupisanu djecu Dječjeg vrtića Sušak, za pedagošku godinu 2023./2024.

Djeca su prikazana pod šiframa koje ste dobili elektronskom poštom pri zaprimanju Vaše prijave, te raspoređena po odgojnim skupinama.

 

Molimo Vas da nas obavijestite o odustanku od upisa Vašeg djeteta u Dječji vrtić Sušak (ukoliko je Vaše dijete upisano u neku drugu ustanovu) i zaključno do 7. lipnja 2023. do 16 sati odjavite dijete s liste upisane, odnosno neupisane djece, kako bi se lista ažurirala sukladno realnim potrebama, a ostaloj djeci omogućio što skoriji upis. Odjava se vrši potpisivanjem Izjave o povlačenju prijave  koja se dostavlja na e-mail adresu: prijava.susak@rivrtici.hr.  

Hvala!

 

Sve roditelje novoupisane djece pozivamo na prva druženja i dogovor o pohađanju vrtića od 1.9.2023., koja će se održati u ponedjeljak, 5.6.2022. prema sljedećem rasporedu:

  • jasličke skupine - u 17:15h te
  • vrtićke skupine u 17:45h (kako bi roditelji koji imaju djecu za jaslice i vrtić mogli prisustvovati u obje skupine)

Na navedena druženja dolazite s djecom u vrtić u koje je dijete upisano te se tom prilikom upoznajate s odgajateljicama i dogovarate ritam pohađanja vrtića tijekom perioda prilagodbe.

Na druženje su pozvana doći i sva djeca (u pratnji roditelja) koja od jeseni mijenjaju odgojnu skupinu ili program, odnosno vrtić, budući je i njima potrebno upoznavanje i prilagodba na novu sredinu.

 

Priprema djeteta za polazak u vrtić i prilagodba na novu sredinu proces je u kojem je uloga roditelja nezamjenjiva.

Osnovne informacije o prilagodbi možete pročitati na letku DV Sušak.

 

Potvrđivanje upisa vrši se 1.-10.rujna 2023. godine polaskom u vrtić te uplatom akontacije (uplatnice ćete dobiti početkom rujna u vrtiću).
 

Molimo, pratite naše mrežne stranice za dodatne novosti.

 

Želimo Vam ugodno ljeto i vidimo se na jesen u našim vrtićima!

 

Srdačni pozdrav,

stručni tim DV Sušak