Pčelice

18.01 2023.
Upisi u 1. razred osnovne škole na području Primorsko-goranske županije za školsku godinu 2022./2023.   Poštovani roditelji,   Upravni odjel za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske Županije obavještava roditelje odnosno staratelje djece rođene od 01. travnja 2016. godine do 31. ožujka 2017. godine da su dužni pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u prvi razred osnovne škole.
05.01 2023.
Poštovani očevi,   s veseljem Vam najavljujemo kako uskoro održavamo novi ciklus radionica o očinstvu - Klub očeva Rastimo zajedno! Pružanje podrške očinstvu važan je segment osiguravanja najboljeg interesa djeteta.   Ove radionice namijenjene su samo očevima. U maloj, intimnoj grupi očeva (do 10 sudionika) razgovarat ćemo o tome kako je biti tata danas, koji su sve izazovi i ljepote tog najvažnijeg poziva, i biti jedni drugima podrška.  
27.12 2022.
Draga djeco i roditelji,   zahvalni smo i radosni što ste odabrali našu ustanovu za rani odgoj i obrazovanje Vaše djece. U predstojećim blagdanima želimo Vam lijepe trenutke zajedništva i mira, dobro zdravlje te puno smijeha i radosti. Čestit Božić te sretnu i uspješnu Novu 2023. godinu 
12.12 2022.
JAVNI POZIV ZA UPIS DJECE U OBVEZNI PROGRAM PREDŠKOLE U PEDAGOŠKOJ 2022./2023. GODINI (za djecu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja i obrazovanja)   Prijave za upis djece u Program predškole podnose se u razdoblju od 9. do 13. siječnja 2023. (od ponedjeljka do petka) putem elektroničke prijave na mrežnoj stranici Dječjeg vrtića Sušak. Informacijski servis Grada Rijeke - upute za korištenje...
02.11 2022.
"Pčelice" su početkom listopada bile u posjetu OŠ "Vladimir Gortan" i to u sportskoj dvorani gdje nas je trener rukometa gospodin Tomislav Kruljac upoznao s osnovama ovog sporta. Djeca iz prvog razreda su nam demonstrirala kako oni igraju rukomet, nakon čega smo i mi u dvije ekipe zaigrali i puna srca navijali, pa makar dali gol u gol svoje ekipe ;-)
31.10 2022.
Drage mame i tate,   najavljujemo novi set on-line interaktivnih predavanja za roditelje Rastimo zajedno mini - inačice poznatog programa za poticanje pozitivnog roditeljstva "Rastimo zajedno", koji se niz godina provodi i u našem vrtiću. Ovaj program pruža mogućnost učenja, povezivanja i osnaživanja roditelja u maloj grupi, uz stručne voditelje.
10.10 2022.
U vrtiću "Pčelice" obilježili smo Dječji tjedan druženjem djece i odraslih 4.listopada u poslijepodnevnim satima. Na inicijativu roditelja održala se radna akcija čišćenja okoliša ispred vrtića, a vezano za bitnu zadaću "Kretanjem do kvalitetnijeg socijalnog ozračja" djeca su na igralištu vozila romobile i bicikle na poligonu.   Tako su još jednom djeca, roditelji i odgajatelji pokazali spremnost na suradnju i zajedništvo, a obostrano uz kretanje na vanjskom prostoru pozitivno djelovali na zdravlje i motoričku kondiciju.   
29.08 2022.
Draga djeco, poštovani roditelji, na početku nove pedagoške godine 2022./2023. svima želimo toplu dobrodošlicu, mnogo radosnih trenutaka, druženja, igre i zabave u našem vrtiću. Želja nam je da se među nama osjećate ugodno i opušteno, kako bi mogli veselo učiti i razvijati nove vještine uz stručno vodstvo naših djelatnika. Novoupisanoj djeci želimo laku i nježnu prilagodbu, a roditeljima mnogo strpljenja te povjerenje u naše stručnjake, koji se vesele zajedničkoj suradnji. Za sva pitanja ili podršku koju budete zatrebali, slobodno se obratite odgajateljima svoje djece ili članovima stručnog...
08.07 2022.
Poštovani roditelji, Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb zaprimat će zahtjeve građana Rijeka za podmirenje troškova boravka djeteta u jaslicama/vrtiću u 2022./2023. godini. Zahtjevi se uz prateću dokumentaciju predaju u šalter-sali Gradske uprave, Titov trg 3, od 16.8.-16.9.2022. Više možete pročitati u obavijesti.  
01.07 2022.
Prema interesu roditelja ove pedagoške godine smo se opredijelili za kombinirane završne svečanosti za djecu i roditelje.  Mješovita vrtićka 2, Lumbrelice, organizirala je završni zajednički izlet u Golubinjak 11.lipnja.  Proveli smo dan u predivnom šumskom okruženju, družeći se i igrajući raznih takmičarskih igara, prošetali Kružnom stazom, vidjeli jelu-kraljicu šume, dvije spilje, imali piknik.. S školarcima smo se oprostili prigodnim riječima i poklonima uz želju da budu sretni i uspješni u školi, te i dalje pravi prijatelji. Izletom se postigla još bolja grupna povezanost kako između...

Pages