Privremeni rezultati upisa za NOVE korisnike, za pedagošku godinu 2023./2024.

Poštovani roditelji,

 

donosimo Liste reda prvenstva za novoupisanu djecu Dječjeg vrtića Sušak, za pedagošku godinu 2023./2024.

Djeca se na listama nalaze pod šiframa koje ste dobili elektroniškom poštom te su upisana i neupisana djeca prikazana zbirno, sukladno odredbama Pravilnika o upisu.

Napomena: za pretraživanje šifre pritisnuti CTRL+F i unijeti dodijeljenu šifru u navigacijski okvir

 

Roditelj ima pravo prigovora na listu u dijelu koji se odnosi na njegovo dijete, a rok za podnošenje prigovora je od 16. do 18. svibnja 2023. godine (do 23:59h).

Prigovori se šalju e-mailom na prijava.susak@rivrtici.hr.

 

Sukladno Pravilniku o upisu, roditelji djeteta koje je primljeno u dvije ustanove obvezni su nakon objave privremenih rezultata izabrati dječji vrtić u koji upisuju dijete te poslati pisanu Izjavu o povlačenju prijave od upisa u drugu ustanovu, kako bi se oslobodilo mjesto. Izjava se šalje u onu ustanovu u kojoj odustajete od upisa.

Izjave o povlačenju prijave šalju se u razdoblju koje je predviđeno za podnošenje prigovora (3 dana).

Ukoliko odustajete od upisa u DV Sušak (Vaše dijete bude primljeno u drugu ustanovu), ispunjenu izjavu obvezno poslati e-mailom na prijava.susak@rivrtici.hr.

 

Nakon donošenja odluka po prigovorima utvrđuju se konačni rezultati upisa.

 

Konačni rezultati upisa bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ustanove i oglasnoj ploči sjedišta ustanove -  PPO Morčić, dana 1. lipnja 2023.

Za svu novoupisanu djecu, nakon objave konačnih rezultata, bit će organizirana prva druženje u odgojnim skupinama koje će od jeseni pohađati.
Druženja će se održati u ponedjeljak, 5.6.2023. u 17:15h. Pozvani su roditelji s novoupisanom djecom.

 

Hvala!

stručni tim DV Sušak