Vežica

25.10 2023.
U ponedjeljak, 23.10, djeca vrtića “Vežica” bila su na pravom jesenjem izletu… Autobusom smo se odvezli do prijevoja Poklon na Učki. Obišli smo Centar za posjetitelje Parka prirode Učka, a nakon toga uživali u najljepšim bojama učkarske jeseni. Propješačili smo dio “Land Art staze” i zaustavili se na “Vilinskom sijelu”, putem prepoznali mnoge biljke pa čak i kestenje brali. Koliko nam je bilo zabavno najbolje će vam dočarati fotografije…  Nije za zanemariti: u vrtiću nas je dočekala, kao prave planinare, najbolja...
02.10 2023.
U srijedu, 27.09, u sklopu manifestacije “Noć istraživača”, posjetile su nas znanstvenice Fakulteta za fiziku Sveučilišta u Rijeci, Daria Babić i Marija Čargonja i izvele interaktivnu predstavu “Mišica u zemlji fizike”. U vedroj i opuštenoj atmosferi, malim “Vežičanima” prezentirani su zanimljivi pokusi u kojima su i  sami mogli sudjelovati. “Zemlja fizike” će najmlađim istraživačima sasvim sigurno ostati u sjećanju kao zanimljivo i zabavno mjesto! Hvala Marija i Daria i dođite nam opet!  
20.09 2023.
Dragi roditelji, u ovom se tjednu diljem hrvatskih dječjih vrtića promovira program radionica za roditelje "Rastimo zajedno". Program se od svog nastanka 2008.godine provodi u riječkim vrtićima, te ga je do sada završilo mnogo zadovoljnih roditelja.
08.09 2023.
Poštovani roditelji, Donosimo listu slobodnih mjesta po programima na današnji dan 8.9.2023. Za mogućnost upisa slobodno obratite u upravu ustanove na 051/499-021 ili mailom na susak@rivrtici.hr Također molimo sve roditelje djece koja su primljena u druge vrtiće i odustaju od upisa u Dječji vrtić Sušak za ovu pedagošku godinu, da nam pošalju mail sa Izjavom o odustajanju, na mail: prijava.susak@...
01.09 2023.
Poštovani roditelji, dana 1.9.2023. započela je s radom nova pedagoška godina. U našoj ustanovi upražnjeno je još nekoliko mjesta u vrtićkim programima, te se za mogućnost upisa slobodno obratite u upravu ustanove na 051/499-021 ili mailom na susak@rivrtici.hr   Donosimo listu slobodnih mjesta po programima na današnji dan: SLOBODNA MJESTA ZA UPIS DJECE U DV SUŠAK U PEDAGOŠKOJ 2023./2024. GODINI 1.9.2023. PPO program
01.09 2023.
Draga djeco, poštovani roditelji, na početku nove pedagoške godine 2023./2024. svima želimo toplu dobrodošlicu, mnogo radosnih trenutaka, druženja, igre i zabave u našem vrtiću. Želja nam je da se među nama osjećate ugodno i opušteno, kako bi mogli veselo učiti i razvijati nove vještine uz stručno vodstvo naših djelatnika. Novoupisanoj djeci želimo laku i nježnu prilagodbu, a roditeljima mnogo strpljenja te povjerenje u naše stručnjake, koji se vesele zajedničkoj suradnji.
16.06 2023.
U suradnji s roditeljima, organizacijom "Putovima Frankopana", Tower centrom  i Udrugom za oživljavanje srednjovjekovne povijesti "Ordo Sancti Viti", 18-oro djece, polaznika vrtića "Vežica", sudjelovalo je na izložbi "Kad haljine pišu povijest" te radionicama kaligrafije, tkanja, srednjovjekovnih igara i mačevanja. Ovim zanimljivim događajem obilježili smo završetak cjelogodišnjeg projekta "Putovima Frankopana" u vrtiću, kojeg ćemo - zbog njegove uspješnosti - sasvim izgledno i "reprizirati".  ...
31.05 2023.
Poštovani roditelji,   donosimo Konačne rezultate upisa za novoupisanu djecu Dječjeg vrtića Sušak, za pedagošku godinu 2023./2024. Djeca su prikazana pod šiframa koje ste dobili elektronskom poštom pri zaprimanju Vaše prijave, te raspoređena po odgojnim skupinama.  
23.05 2023.
Djeca i odgajatelji vrtića Vežica, skupina Sove i Sovice iz Vežice udružile su maštu i kreativnost te izradile nakit od recikliranih materijala. Uz druženje majki i djece poticalo se i na ekološku svijest o ponovnoj uporabi i iskoristivosti materijala. Nastale su šarene ogrlice, prstenje, narukvice i broševi i zadovoljni osmijesi majki i djece.
23.05 2023.
“Ja bih svaki dan ovakvu avanturu!” (djevojčica O.O, 7 godina) 11 vežičkih vrtićaraca, njihovih 14 roditelja, dvoje braće jasličke dobi, troje braće i bratića školske dobi, jedan pas :) i dvije odgajateljice - obilježili su na najprigodniji način Dan planeta Zemlje – šetnjom od Grobnika do Trsata. Nakon ukupno 9 km hodanja još smo se i zabavili u krugu trsatskog kaštela gdje se odvijao povijesni spektakl “Povratak Frankopana”. Pogledajte galeriju!   Na startu: Odlučnim korakom naprijed: Oprezno nizbrdo: Ozbiljni kandidati na začelju kolone:

Pages