Morčić

31.05 2021.
Poštovani roditelji,   u prilogu donosimo Raspored upisane djece koja nastavljaju koristiti usluge Dječjeg vrtća Sušak u pedagoškoj godini 2021./2022. Sukladno važećim propisima, djeca su prikazana pod šiframa, koje ste dobili putem elektroničke pošte pri zaprimanju vaših Zahtjeva za nastavak korištenja usluga vrtića.   Srdačan pozdrav, stručni tim DV Sušak  
27.05 2021.
Djeca sportske skupine Loptice, DV Morčić 26.05.2021.g. bila su u Jedriličarskom klubu Galeb na Žurkovu. Dočekao ih je trener te im pokazao hangar s brodicama i ostale prostore kluba te objasnio od čega se sastoji jedrilica i kako se jedri. Djeca su imala priliku dobiti odgovore na svoja pitanja, a najviše ih se dojmila prostorija s mnoštvom pehara, fotografija i medalja. Možda jednog dana i netko od ovih Loptica bude na fotografiji kluba!
25.05 2021.
Poštovani roditelji, upis novih korisnika usluga Dječjeg vrtića Sušak vršit će se sukladno donesenoj Odluci Upravnog vijeća ustanove. Sve informacije o načinu provođenja upisa pročitajte ovdje.
07.05 2021.
Zaprimanje zahtjeva za nastavak korištenja usluga Dječjeg vrtića Sušak u pedagoškoj 2021./2022. godini     Roditelj djeteta koje je upisano u prethodnoj pedagoškoj godini dužan je u periodu od 17. svibnja do 21. svibnja 2021. godine predati zahtjev za nastavak korištenja usluga za pedagošku 2021./2022. godinu.    
13.04 2021.
Starija jaslička skupina Ribice: Povodom Tjedna zdravlja radili smo poligon na vanjskom prostoru vrtića. Poligon se sastojao od četiri elementa, te je uključivao sunožno poskakivanje, hodanje po neravnoj površini (ravnoteža), provlačenje i ubacivanje loptica u odgovarajuću posudu. Ubacivanjem loptica u odgovarajuću posudu smo u motoričke sadržaje integrirali i prepoznavanje osnovnih boja, te sparivanje boje loptice sa odgovarajućom posudom u toj boji. Sva djeca su rado sudjelovala, te iznova prolazila poligon.              Skupina Cvjetići:
12.04 2021.
Mi djeca iz skupine „Ribice“ i ove godine smo se potrudili oko Uskrsa. Naše odgojiteljice su nam pripremile puno izazova koji su nama bili zanimljivi i s velikim veseljem smo sudjelovali.  Bojali smo jaja temperom, što je bilo jako zabavno i nismo se morali brinuti hoće li nam se jaja razbiti, jer su bila od stiropora. Naučili smo i nove pjesmice za koje smo imali plesne pokrete. Najzabavnije nam je bilo kad su nam odgojiteljice izradile vjenčiće za glavu pa smo s njima plesali.  Uredili smo i sobu s uskrsnim dekoracijama kako Uskrsni zeko ne bi bio tužan ako posjeti našu skupinu.
12.04 2021.
Skupina Bubbles istražuje mrave, njihova staništa i prehranu. Tim su povodom pogledali dokumentarni film o životu mrava, izradili mravinjak u staklenci kako bi pratili kretanje mrava te mikroskopom upoznavali dijelove tijela mrava. Temeljem toga sve su objedinili u plakat o mravima uz dječje izjave.
12.04 2021.
Zelena površina dvorišta PPO Morčić obogaćena je lukovicama narcisa i zumbula koje je donirala majka djeteta iz skupine „Rainbows“ te su posađene uz pomoć bake djeteta iz skupine. Također su donirane i sadnice ciklama i jaglaca koje su djeca posadila u lončanice. Svakodnevnom brigom o biljkama kroz zalijevanje i skidanje suhih dijelova biljke u djece se potiče samostalnost i odgovornost te se razvijaju pozitivan odnos prema prirodi i ekološka svijest.
30.03 2021.
Dragi roditelji, iz krila programa "Rastimo zajedno" za podršku pozitivnom roditeljstvu, koji se niz godina provodi u Dječjem vrtiću Sušak, najavljujemo nastavak on-line interaktivnih predavanja.   Nakon ciklusa od 3 on-line susreta održanih ove jeseni, stižu nam 3 nove teme u travnju: * Emocije i emocionalna pismenost * Izljevi bijesa kod djece * Kako odgojiti sigurno i samostalno dijete   Što ovaj program nudi; kako i kada se provodi:
08.03 2021.
Poštovani očevi,   najavljujemo kako će se u periodu od 1.4.2021. do 20.5.2021. održati ciklus radionica za očeve koji žive odvojeno roditeljstvo (koji ne borave svakodnevno s djetetom).    Radionice se provode u suradnji DV Sušak sa Obiteljskim centrom Rijeka te Centrom Rastimo zajedno, a vode ih psihologinje Nina Vela Vrabec (OC Rijeka) i Ivana Sošić Antunović (DV Sušak). Ove radionice namijenjene su samo očevima, radit će se u maloj grupi, svaki četvrtak po u poslijepodnevnim satima (17-19h). Radionice će se održavati u prostorima Obiteljskog centra na Turniću. Pružanje...

Pages