Tjedan Rastimo zajedno

Dragi roditelji,

u ovom se tjednu diljem hrvatskih dječjih vrtića promovira program radionica za roditelje "Rastimo zajedno".

Program se od svog nastanka 2008.godine provodi u riječkim vrtićima, te ga je do sada završilo mnogo zadovoljnih roditelja.

Radionice "Rastimo zajedno" je do danas diljem Hrvatske završilo preko 10.000 roditelja, a razvijene su i inačice programa namijenjene roditeljima djece s teškoćama u razvoju, očevima, roditeljima koji odgajaju djecu u zahtjevnijim okolnostima, roditeljima posvojiteljima, program online interaktivnih predavanja (Rastimo zajedno mini) itd.

U Dječjem vrtiću Sušak provodili su se ciklusi radionica s roditeljima Rastimo zajedno (do sada 7 generacija), Klub očeva Rastimo zajedno, Rastimo zajedno i dalje (u suradnji s Obiteljskim centrom) te Rastimo zajedno mini online predavanja.

Osobito smo ponosni na naše očeve koji predstavljaju program u promotivnom videu na nacionalnoj i međunarodnoj razini!

DV Sušak dobio je i priznanje za provedenih 10 ciklusa radionica s roditeljima.

Ove godine u planu je provedba programa radionica Rastimo zajedno za odgojitelje te edukacija novih voditelja programa, kako bi se održala provodivost ovog vrijednog programa u našoj ustanovi i nadalje.

 

U sklopu Tjedna Rastimo zajedno možete se uključiti na online predavanje psihologinje Tene Erceg Milković (DV Konavle) „Krenuli smo u vrtić – kako olakšati i djeci i roditeljima?“, koje će se održati u četvrtak, 21. rujna 2023. godine u 18 sati.

Poveznica na Zoom sastanak:

https://us02web.zoom.us/j/87695340723

Meeting ID: 876 9534 0723

 

Pratite nas i dalje te se informirajte kod odgajatelja Vašeg djeteta o mogućnostima uključivanja u programe podrške roditeljstvu Rastimo zajedno!

Zainteresirani roditelji mogu se pretplatiti na newsletter Centra Rastimo zajedno gdje mogu pročitati praktične informacije o aktualnim temama vezano za djecu i roditeljstvo:

Višeo aktivnostima Centra RZ možete pratiti i na društvenim mrežama: Facebook stranica Centra RZ, Instagram.

Linkovi na promotivne video spotove Rastimo zajedno:
YouTube kanal Rastimo zajedno

Klub očeva
iskustva  RZ roditelja
iskustva RZ voditelja
Rastimo zajedno animirani film te Rastimo zajedno promo video eng.