Konačni rezultati upisa za NOVE korisnike, za pedagošku godinu 2022./2023.

Poštovani roditelji,

 

donosimo Konačne rezultate upisa za novoupisanu djecu Dječjeg vrtića Sušak, za pedagošku godinu 2022./2023.

Djeca su prikazana pod šiframa koje ste dobili elektronskom poštom pri zaprimanju Vaše prijave, te raspoređena po odgojnim skupinama.

Potvrđivanje upisa vrši se 1.-10.rujna 2022. godine polaskom u vrtić te uplatom akontacije (uplatnice ćete dobiti početkom rujna u vrtiću).

 

Sve roditelje novoupisane djece pozivamo na prva druženja i dogovor o pohađanju vrtića od 1.9.2021., koja će se održati u utorak, 14.6.2022. u 17h.

Na navedena druženja dolazite s djecom u vrtić u koje je dijete upisano te se tom prilikom upoznajate s odgajateljicama i dogovarate ritam pohađanja vrtića tijekom perioda prilagodbe.

Na druženje su pozvana doći i sva djeca (u pratnji roditelja) koja od jeseni mijenjaju odgojnu skupinu ili program, odnosno vrtić, budući je i njima potrebno upoznavanje i prilagodba na novu sredinu.

 

Priprema djeteta za polazak u vrtić i prilagodba na novu sredinu proces je u kojem je uloga roditelja nezamjenjiva.

Osnovne informacije o prilagodbi možete pročitati na letku DV Sušak.

 

Molimo, pratite naše mrežne stranice za dodatne novosti.

 

Također Vas molimo, ukoliko u međuvremenu odustanete od upisa ili se Vaše dijete nalazi na listi čekanja, a bude upisano u neku drugu ustanovu, pošaljite nam potpisanu izjavu o povlačenju prijave, na e-mail adresu susak@rivrtici.hr  kako bi se Lista čekanja ažurirala sukladno realnim potrebama te omogućila ostaloj djeci što skoriji upis. Hvala!

 

Želimo Vam ugodno ljeto i vidimo se na jesen u našim vrtićima!

 

Srdačni pozdrav,

stručni tim DV Sušak