predbilježbe za upis u osnovnu školu, za školsku godinu 2022./2023.

Upisi u 1. razred osnovne škole na području Primorsko-goranske županije za školsku godinu 2022./2023.

Poštovani roditelji,

 

Upravni odjel za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske Županije obavještava roditelje odnosno staratelje djece rođene od 01. travnja 2015. godine do 31. ožujka 2016. godine da su dužni pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u prvi razred osnovne škole.

Pozivaju se roditelji/staratelji da u periodu od 24. do 28. siječnja 2022. godine izvrše prijavu dijeteta u osnovnu školu najbližu mjestu prebivališta/boravišta putem elektronske pošte odnosno telefona/mobitela.

           Više informacija pročitajte u na stranicama Upravnog odjela PGŽ.

 

*    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *

 

OBAVIJEST RODITELJIMA o dokumentu potrebnom za upis u osnovnu školu (mišljenje predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta radi upisa u 1.razred OŠ):

 

Poštovani roditelji,

za potrebe postupka utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u prvi razred osnovne škole, a prema Pravilniku o postupku utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta, učenika te sastavu stručnog povjerenstva (Narodne novine, 67/114), potrebne dokumente možete preuzeti od odgojitelja Vašeg djeteta u navedenim terminima:

  • Mišljenje o psihofizičkom stanju djeteta – za djecu uključenu u posebne programe za djecu s teškoćama u razvoju  –  14.2.2022.
  • Zapažanje o djetetu – za djecu uključenu u program predškole u sklopu redovitog programa u dječjem vrtiću  –  21.3.2022.
  • Potvrdu o pohađanju vrtića i mišljenje o psihofizičkom stanju djeteta – za djecu čiji roditelji traže prijevremeni polazak u školu21.3.2022.

Važna napomena: Roditelji koji traže prijevremeni upis djeteta u školu trebaju podnijeti pisani Zahtjev za izdavanje potvrda i mišljenja do 11.2.2022.

Obrazac Zahtjeva možete preuzeti sa naših mrežnih stranica, zatražiti e-mailom (susak@rivrtici.hr), kod odgajatelja ili u upravi ustanove – vrtić Morčić, Braće Stipčić 32.

 

                                                                                    S poštovanjem,

                                                                                    stručni tim DV Sušak