Odgojiteljica Kristina Nagradić dobitnica nagrade Grada Rijeke "AmbasadoRI odgoja i obrazovanja"

Sukladno Odluci o dodjeli nagrade Grada Rijeke „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja“ („Službene novine Grada Rijeke“ broj 21/19), Gradonačelnik Grada Rijeke, temeljem prijedloga Povjerenstva za stručno vrednovanje i bodovanje podnesenih prijedloga, donio je Odluku o dodjeli nagrada Grada Rijeke „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja“.

Slijedom raspisanog Javnog poziva te provedenog postupka zaprimanja, stručnog vrednovanja i bodovanja prijava, Povjerenstvo je utvrdilo rang listu prijavljenih odgojno-obrazovnih radnika/ica, dodijelivši kandidatkinji koju je prijavilo odgojiteljsko vijeće Dječjeg vrtića Sušak ukupno 682 bodova.

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas da je, sukladno ostvarenom broju bodova, gospođa Nagradić dobitnica nagrade Grada Rijeke „AmbasadoRI odgoja i obrazovanja“.

Uz zahvalu Odgojiteljskom vijeću na prijavi i prepoznavanju kandidatkinje, koristim priliku, u ime djelatnica Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke, čestitati i zahvaliti gospođi Nagradić na dugogodišnjem predanom i vrijednom radu na razvoju kvalitete i uvođenju inovacija te na neprocjenjivom doprinosu sustavu odgoja i obrazovanja.

Nagrade dobitnicama uručit će gradonačelnik Rijeke na svečanosti koja će se održati krajem siječnja ili početkom veljače 2021. godine, na način na koji to dozvole aktualne mjere za sprječavanje širenje epidemije korona virusa.

 

Odjel za školstvo Grada Rijeke

 

Odluka Gradonačelnika Grada Rijeke

Vrtić: