Završne svečanosti u vrtiću Galeb

Dragi roditelji, none i nonići, bake i djedovi, kao i svake godine mjesec lipanj nas podsjeti i vrati unatrag na sve ono što smo radili tokom naše pedagoške godine. Puno smo toga naučili; pjevali, plesali, trenirali, istraživali, sklapali nova prijateljstva, bili na izletima, sudjelovali na raznim manifestacijama, te dali svoj mali doprinos u raznim humanitarnim akcijama; stoga hvala Vam od srca što ste strpljivo koračali s nama u svaki novi dan. Hvala Vam jer bez Vaše podrške, povjerenja i suradnje sve ovo ne bi bilo moguće. Hvala Vam što ste svakodnevno podržavali naš rad i što nam dajete motivaciju da budemo još bolji.

Za kraj naše pedagoške godine sa kojom suzom u očima ispratili smo još jednu divnu generaciju malih školaraca; koji su spremni zakoračiti u novo poglavlje svojih života i primijeniti dalje sve ono što su u vrtiću naučili. Stariju jasličku djecu pozdravili smo i zaželjeli im sretan početak prelaska iz jaslica u vrtić, a najmanjima čestitali na uspješno odrađenoj prvoj godini jaslica i zaželjeli im sretan nastavak u godinama koje slijede pred njima.

A sada djeco… spremni ste svi za dugo i toplo ljeto prepuno raznih avantura i doživljaja; pecajte ribice, hranite labudove, gledajte vatromet, radite kolačiće od pijeska, napravite kućicu u šumi, posjetite zološki vrt, jedite lubenicu, tražite školjkice na plaži, plešite, pjevajte i igrajte se svaki dan, a mi Vas čekamo na jesen raširenih ruku da nam sve ispričate što ste novo vidjeli i naučili.

Vaše odgojiteljice Galebice

 

Vrtić: