Djeca iz vrtića Galeb u kinu

Blagdansko vrijeme i sunčani zimski dani inspirirali su nas da s djecom doživimo  čaroliju koju pruža filmsko platno i odlazak (šetnja) u kino. U suradnji s roditeljima i Cinestar kinom u Tower centru organizirali smo „Moj dan u kinu“. Pogledali smo animiranu priču „ Encanto“- moj čarobni svijet. Animirani film koji govori o magiji obitelji Encanto koja je blagoslovila svako dijete u obitelji jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja, osim djevojčice Mirabel. No, upravo je ta djevojčica bez „dara“,  svojom snagom, upornošću i ljubavlju spasila svoju obitelj od nedaća koje su je zadesile. 

Jedna inspirativna priča koja u ovo blagdansko vrijeme stavlja naglasak na obitelj, zajedništvo, snagu, ljubav i dobrotu; i podsjeća nas da je svatko od nas u svojoj obitelji poseban i magičan na svoj način i da zajedno činimo jedinstvenu cjelinu. 

Veliko hvala Cinestar kinu u Tower centru što su nas lijepo dočekali i ugostili, i roditeljima koji uvijek podržavaju sve naše ideje i aktivnosti.   

Vrtić: