Privremeni rezultati upisa za NOVE korisnike, za pedagošku godinu 2022./2023.

Poštovani roditelji,

 

donosimo Liste reda prvenstva za novoupisanu djecu Dječjeg vrtića Sušak, za pedagošku godinu 2022./2023.

Djeca se na listama nalaze pod šiframa koje ste dobili elektroniškom poštom te su upisana djeca raspoređena po podcentrima predškolskog odgoja, a neupisana djeca su prikazana zbirno, sukladno odredbama Pravilnika o upisu.

 

Sukladno Pravilniku o upisu, roditelji djeteta koje je primljeno u dvije ustanove obvezni su nakon objave privremenih rezultata izabrati dječji vrtić u koji upisuju dijete te poslati pisanu Izjavu o povlačenju prijave od upisa u drugu ustanovu, kako bi se oslobodilo mjesto. Izjava se šalje u onu ustanovu u kojoj odustajete od upisa.

Ukoliko odustajete od upisa u DV Sušak (Vaše dijete bude primljeno u drugu ustanovu), ispunjenu izjavu obvezno poslati e-mailom na susak@rivrtici.hr.

Nakon donošenja odluka po prigovorima utvrđuju se konačni rezultati upisa.

 

Konačni rezultati upisa bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ustanove i oglasnoj ploči sjedišta ustanove -  PPO Morčić, dana 10. lipnja 2022.

 

Hvala!

stručni tim DV Sušak

 

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

Poštovani,

 

dana 20.5.2022. objavljene su privremene Liste reda prvenstva. Na oglasnoj ploči podcentra Morčić istaknuta je ispravna Privremena lista reda prvenstva. No na web stranicama ustanove tehničkom pogreškom prvotno (u 7h) je objavljena neažurirana verzija dokumenta. Čim je uočeno kako zabunom nije objavljena konačna verzija Liste (sva djeca su točno prikazana,  ali Lista čekanja nije bila objedinjena), ista je bez odgode zamijenjena ispravnom verzijom.

Naime, temeljem članka 27., stavka 2 na Listu čekanja potrebno je uvrstiti i djecu koja pune godinu dana u rujnu tekuće godine, što je u ispravnoj verziji bilo učinjeno. Ispravkom tehničke pogreške pri objavi, aktualna Lista je ažurirana (naziv dokumenta sadrži riječ „ispravak“ kako bi tijek izmjena bio transparentan).

Ispričavamo se za eventualne neugodnosti radi uočenih promjena na objavljenim Listama reda prvenstva.

 

Srdačan pozdrav,

stručni tim DV Sušak