Postupak upisa u osnovnu školu

Poštovani roditelji školskih obveznika, uključujući i roditelje koji žele prijaviti dijete za prijevremeni upis u osnovnu školu, odnosno zatražiti odgodu školovanja,
informacije i upute Ureda državne uprave o postupku upisa možete pronaći ovdje:
 
 
Nadalje, obavještavamo Vas kako ćete mišljenje o psihofizičkom stanju djeteta za upis u prvi razred dobiti kod Vaših odgajatelja prema slijedećem rasporedu:
  • Mišljenje o psihofizičkom stanju djeteta – za djecu uključenu u posebne programe za djecu s teškoćama u razvoju  –  19.2.2020.
  • Zapažanje o djetetu – za djecu uključenu u program predškole u sklopu redovitog programa u dječjem vrtiću  –  26.3.2020.
  • Potvrdu o pohađanju vrtića i mišljenje o psihofizičkom stanju djeteta – za djecu čiji roditelji traže prijevremeni polazak u školu26.3.2020.

napomena: Roditelji koji traže prijevremeni upis djeteta u školu trebaju podnijeti pisani Zahtjev za izdavanje potvrda i mišljenja do 21.2.2020.

Obrazac Zahtjeva možete zatražiti kod odgajatelja ili upravi ustanove – Braće Stipčić 32.

*****************************************************************************************************************************************************************

Obavijest roditeljima 7.4.2020. - Obavještavamo Vas kako su zapažanja o djetetu za sve školske obveznike dostavljena poštom na kućne adrese.